Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Motek og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Meta
Avdeling

Marked

Ønsker du en spennende karriere innen marked?

Markedskommunikasjon

I avdelingen for markedskommunikasjon og digitalt salg jobber vi med kommunikasjon og salg gjennom nettbutikken vår. Teamet består av ulike roller innenfor markedsføring, netthandel og grafisk design. Vi jobber med å lage engasjerende innhold av høy kvalitet, enten det er trykt materiell, artikler eller foto og video. Vi har også ansvar for å stadig forbedre kundenes handleopplevelser på nett.

Hos oss er hverdagen hektisk, men veldig variert og spennende. 

Feltingeniør

Våre ingeniører har en rådgivende rolle og jobber ute på prosjektene sammen med prosjektledere, byggingeniører, arkitekter og designere. Gjennom å være involvert i en tidlig fase av prosjektet utvikler du relasjoner gjennom å vise merverdien til våre produkter – fra forankring, installasjon og branntetting til programvaren som følger med de. Din rolle i Motek er viktig da du er linken mellom design og salg, overgangen fra plan til virkelighet. På veien dit håndterer du designbehov, byggstandarder og potensielle problemer. En bakgrunn som bygg- eller maskiningeniør er sterk meritterende.     


Produktavdelingen

Produktavdelingen har ansvar for Norges mest spennende produktportefølje mot det profesjonelle byggemarkedet. Vi markedsfører kjente merkevarer som Hilti, Festool og Bostitch samt et utvalg av kvalitetsprodukter fra andre produsenter. Vi markedsfører også produkter under vårt eget merkevarenavn, Motek. Produktsjefene arbeider med hver sin produktlinje og har en variert og spennende arbeidsdag. Vi har ansvar for all leverandørkontakt, utvalg av produkter til salg basert på markedskunnskap, opplæring og markedslanseringer. 


Ønsker du en spennende karriere innen marked?