Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Marked

Ønsker du en spennende karriere innen marked?

Markedskommunikasjon

I avdelingen for markedskommunikasjon og digitalt salg jobber vi med kommunikasjon og salg gjennom nettbutikken vår. Teamet består av ulike roller innenfor markedsføring, netthandel og grafisk design. Vi jobber med å lage engasjerende innhold av høy kvalitet, enten det er trykt materiell, artikler eller foto og video. Vi har også ansvar for å stadig forbedre kundenes handleopplevelser på nett.

Hos oss er hverdagen hektisk, men veldig variert og spennende. 

Feltingeniør

Våre ingeniører har en rådgivende rolle og jobber ute på prosjektene sammen med prosjektledere, byggingeniører, arkitekter og designere. Gjennom å være involvert i en tidlig fase av prosjektet utvikler du relasjoner gjennom å vise merverdien til våre produkter – fra forankring, installasjon og branntetting til programvaren som følger med de. Din rolle i Motek er viktig da du er linken mellom design og salg, overgangen fra plan til virkelighet. På veien dit håndterer du designbehov, byggstandarder og potensielle problemer. En bakgrunn som bygg- eller maskiningeniør er sterk meritterende.     


Produktavdelingen

Produktavdelingen har ansvar for Norges mest spennende produktportefølje mot det profesjonelle byggemarkedet. Vi markedsfører kjente merkevarer som Hilti, Festool og Bostitch samt et utvalg av kvalitetsprodukter fra andre produsenter. Vi markedsfører også produkter under vårt eget merkevarenavn, Motek. Produktsjefene arbeider med hver sin produktlinje og har en variert og spennende arbeidsdag. Vi har ansvar for all leverandørkontakt, utvalg av produkter til salg basert på markedskunnskap, opplæring og markedslanseringer.