Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Motek og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Meta
Avdeling

Verksted

Ønsker du en spennende stilling på vårt verksted?

Er du pliktoppfyllende, ansvarlig og villig til å lære? Trives du i en hektisk og arbeidshverdag? Blir du motivert av å løse problemer? Ønsker du faglig utvikling i samspill med gode kollegaer?

Kan du svare ja på dette kan du være den vi ser etter!

  • Å arbeide på et av Moteks verksteder innebærer et stort fokus på kvalitet, effektivitet og service til vår kunder
  • Arbeidsoppgavene på verkstedet passer like godt for både menn og kvinner
  • Våre ansatte har en bred og variert kompetanse 
  • Motek verksted reparerer verktøy og måleutstyr til aktører innen bygg-, anleggs- og elektrobransjen
  • Motek sitt verktøy har høy kvalitet, noe som tilsier at reparasjon i de fleste tilfeller lønner seg både for våre kunder og miljøet

Alle som starter i Motek gjennomgår en opplæringsplan som gjør at du kan arbeide trygt, effektivt og oppfylle de standardene som kreves.

Motek tilbyr skreddersydd opplæring og kurs for aktuelle verktøytyper både internt og i samarbeid med våre leverandører.Motek har fått godkjenning som lærebedrift i elektroreparatørfaget av Oslo Fylkeskommune.  Les mer her!

"Det er et veldig behagelig arbeidsmiljø. Alle er veldig hjelpsomme og imøtekommende!" - Philip 

Verksted

Dette ser vi etter når vi søker nye medarbeidere til verkstedet