Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Salg

Ønsker du en karriere innen salg?

Har du lyst på en karriere innen salg i en av bransjens største og mest profesjonelle salgsorganisasjoner?

Har du lyst på å jobbe med markedets beste merkevarer i en organisasjon som tilbyr spesialkompetanse til bygg og anleggsbransjen?

Hvis du i tillegg tror på digitalisering og systematisk bruk av de beste salgsverktøyene for å lykkes, er vi interessert i å komme i kontakt med deg.   

Salgsrepresentant

Motek har salgsrepresentanter over hele landet. Som salgsrepresentant i Motek vil du ha ansvar for din egen kundeportefølje og drive med oppsøkende salg og oppfølging av kunder.

Key Account Manager

Som Key Account Manager (KAM) vil du ha ansvar for definerte nasjonale kunder. Som KAM er man blant annet ansvarlig for å forhandle, inngå og videreutvikle avtaler med Norges største entreprenører, samt utenlandske aktører innen bygg, anlegg, installasjon og industri.

Salgssjef

Til hvert distrikt har vi også en salgssjef som bistår med rådgivning, coaching og administrativt arbeid rettet mot salgsrepresentantene.